TRICOURI

TRICOURI

Tricou - Iubitoare de pisici!

60,00 RON

Hellou iubitoare-o de pisici! Ti-am facut un tricou pe masura iubirii tale!Arata-ti afectiunea purtand un tricou plin de dragoste pisiceasca!Alege sa ..

quickview

Tricou - Luna REGILOR - alege luna!

70,00 RON

Spune-ne in descriere luna in care te-ai nascut si hai sa facem un tricou pe MASURA TA!Alege sa porti hainele personalizate si cu stil.Noi iti suntem ..

quickview

Tricou - Daca ai un vis... mandala

60,00 RON

Fata cu baloane!Daca ai un vis, prinde-l si nu-i mai da drumul niciodata...Alege sa porti hainele personalizate si cu stil.Noi iti suntem alaturi atat..

quickview

Tricou - Sofer de TIR!

60,00 RON

UN ADEVARAT sofer de TIR se vede de la distanta!Comanda-ti acest tricou pentru tine sau fa un CADOU pe masura!Alege sa porti hainele personalizate si ..

quickview

Tricou - Fa-ti bagajele, plecam in lume!

60,00 RON

Pregatita de vacanta si concedii?Vine vara si vremea frumoasa, pregateste-te sa pleci la drum cu un tricou pe masura!Alege sa porti hainele personaliz..

quickview

Tricou - Coffee ca n-o fi

60,00 RON

Un tricou pentru iubitoarele de cafea:C-o fi, ca n-o fi, nu uita ca atitudinea conteaza!Alege sa porti hainele personalizate si cu stil.Noi iti suntem..

quickview

Tricou - Coffee and my person

60,00 RON

Cafeaua te ajuta sa vezi lucrurile mai clar. Iti ofera o alta perspectiva. Asa ca nu iti neglija acest lux.Alege sa porti hainele personalizate si cu ..

quickview

Tricou - Baga-ti capul intr-o carte!

60,00 RON

Decat sa-ti bagi nasul in treburile altora, mai bine l-ai baga intr-o carte!Alege sa porti hainele personalizate si cu stil.Noi iti suntem alaturi ata..

quickview

Tricou - CHRISTmas

70,00 RON

Indiferent cat de prinsi am fi de mirajul sarbatorilor, intotdeauna totul a fost si va fi doar despre El!Alege sa porti hainele personalizate si cu st..

quickview
Afişare 1 - 9 din 605 (68 pagini)