BLUZE

Bluza Never give up

120,00 RON

Nu renunţa niciodată la ceva la care nu trece zi fara sa te gandesti!P.s. ACEASTA BLUZA SE REALIZEAZA DOAR PE CULOAREA NEGRU!!!Alege sa porti hainele ..

quickview

Bluza Plecata dupa fluturi

100,00 RON

Chiar daca soarele s-a ascuns acum in spatele norilor, asta nu inseamna ca el nu exista.Exista si soare si fluturi si lucruri dulci. Deschide-ti doar ..

quickview

Bluza Typing

100,00 RON

Le utilizăm în fiecare zi, pentru a înlocui cuvinte și gesturi.Asigura-te ca stii ce inseamna fiecare emoji si totusi, nu uita, ca dintotdeauna cuvint..

quickview

Bluza Poti sa repari oamenii iubindu-i

100,00 RON

Intr-o vreme rece si intr-un timp friguros alege sa repari oamenii iubindu-i. Fa-o astazi! Alege s-o faci si maine! Cred ca asa vom reusi sa facem dif..

quickview

Bluza Nu sunt multumita

100,00 RON

Nu sunt multumita de felul in care oamenii trateaza iubirea. Aleg sa-i dau eu semnificatie.Alege sa porti hainele personalizate si cu stil.Noi iti sun..

quickview

Bluza Lola Bunny

100,00 RON

O bluza personalizata care sa-ti aduca aminte de copilarie si zambetul pe buze. Las-o sa vorbeasca in locul tau.Alege sa porti hainele personalizate s..

quickview

Bluza Maci

100,00 RON

- Ce vrei de la viata?- Eu nimic, ea a inceput.Alege sa porti hainele personalizate si cu stil.Noi iti suntem alaturi atat cu ideile noastre cat si cu..

quickview

Bluza Mama

100,00 RON

VIATA...nu vine insotita de instructiuni de folosire.Nu-ti inmaneaza nimeni niciun manual de utilizare.Insa, vine cu o MAMA. Si atunci totul capa..

quickview

Bluza Fa-ti timp

100,00 RON

E ciudat cat de repede se face tarziu in viata.Opreste-te! Ia-ti timp sa descoperi frumusetea si linistea vietii!Alege sa porti hainele personalizate ..

quickview
Afişare 1 - 9 din 27 (3 pagini)