BLUZE

Bluza Inimi

120,00 RON

Prin cate stari poate trece inima unei femei intr-o singura zi?!Alege sa porti hainele personalizate si cu stil.Noi iti suntem alaturi atat cu ideile ..

quickview

Bluza Awesome

100,00 RON

O bluza personalizata pentru o femeie misterioasa , insa minunata oricum ar fi.O bluza potrivita pentru orice anotimp.Alege sa porti hainele personali..

quickview

Bluza Infinit

100,00 RON

Poate ca iubirea e un 8 intors.Poate un 8 intors te-ar face sa intelegi cat tin la tineAlege sa porti hainele personalizate si cu stil.Noi iti suntem ..

quickview

Bluza Zile si momente

100,00 RON

Nu ne amintim zilele. Ne amintim momentele...o bluza care sa-ti aduca aminte numai de momente frumoase care au fost si care vor veni.Alege sa por..

quickview

Bluza Esti sufletul meu in vazul tuturor

100,00 RON

Esti sufletul meu in vazul tuturor.Putine cuvinte si o imagine cat o mie de cuvinte.Alege sa porti hainele personalizate si cu stil.Noi iti suntem ala..

quickview

Bluza Oameni si o toamna frumoasa

100,00 RON

In oamenii frumosi e frumoasa si toamna!O bluza pe care s-o porti in cele mai frumoase tinute ale tale in aceasta toamna!Alege sa porti hainele person..

quickview

Bluza Octombrie

100,00 RON

Eu ma bucur ca traiesc intr-o lume in care exista Octombrie.Care e luna bucuriei pentru tine sau cineva drag?Hai sa purtam ceva frumos.Alege sa porti ..

quickview

Bluza Nu fi un capat de drum

100,00 RON

Nu fi un capăt de drum, fii o răscruce. Caută ce a fost bun la înaintașii tăi pentru a transmite mai departe, căci tot ce este a mai fost și tot ce a ..

quickview

Bluza Paseste cu grija, calci pe suflete!

100,00 RON

Paseste cu grija, calci pe suflete!Fii delicata! Sa-ti pese de cei din jur!Alege sa porti hainele personalizate si cu stil.Noi iti suntem alaturi atat..

quickview
Afişare 1 - 9 din 49 (6 pagini)