Termeni şi Condiţii

Accesarea și utilizarea site-ului kornea.ro presupune acceptarea de către dumneavoastră a Termenilor și condițiilor menționate mai jos. Pentru evitarea oricăror neînțelegeri, vă recomandăm citirea acestora înainte de utilizarea site-ului și/sau plasarea unei comenzi.


1. PRODUSE

Produsele comercializate pe site-ul kornea.ro  sunt realizate pe baza comenzilor plasate.


2. COMENZI

După alegerea produsului/produselor dorite și selectarea atributelor pentru acestea (model, mărime, culoare, cantitate), se apasă butonul „Adaugă în coș”. Secțiunea Coș se află în colțul dreapta sus și poate fi vizualizată pe tot parcursul navigării.

Finalizarea comenzii se face prin completarea datelor personale în câmpurile marcate. Nu există comandă minimă impusă.


3. LIVRARE

Din momentul confirmării comenzii plasate pe site, comanda va ajunge în posesia dumneavoastră în termen de una-două zile lucrătoare.

In situatii exceptionale termentul poate fi prelungit. Nu ezitati sa ne contactati pentru a afla stadiul comenzii plasate pe site.

Compania noastră apelează la serviciile de curierat furnizate de Fan Courier Romania. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru întarzierile la livrare datorate furnizorului sau curierului. De asemenea, deteriorările, distrugerile sau pierderile survenite pe timpul transportului până la destinatar cad în sarcina transportatorului.


4. RETURNARE

Dacă, din diverse motive, nu sunteți mulțumit de produsul achiziționat îl puteți returna sau schimba în termen de 14 zile de la data primirii pachetului comandat.

Returul expeditiei se face pe cheltuiala dumneavoastra (tur-retur – cost 30 lei) afara de cazul in care stabilim de comun acord altfel.

Exceptie de la acest articol fac produsele personalizate, care conform OUG nr 34/2014 art. 16 lit. c) nu fac obiectul obligativitatii schimbarii produsul achiztionat conform legislatiei in vigoare.


5. CONFIDENȚIALITATE

Ne angajăm să utilizăm cu atenție datele dumneavostră personale și să nu le furnizăm către terțe părți. Datele dvs personale le vom folosi strict pentru a va onora comanda plasata. Mai exact:

a) numele si prenumele le vom folosi pentru a ne asigura ca pachetul ajunge la dvs si nu la altcineva

b) adresa o vom folosi pentru a va trimite comanda plasata acolo unde doriti dvs.

c) numarul de telefon si/sau adresa de email le vom folosi pentru a va contacta pentru livrarea pachetulul


6. RESPONSABILITATE

Ca urmare a legislației în vigoare, magazinul nu are nicio responsabilitate în ceea ce privește:

întârzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive (furnizarea de date eronate de livrare de către client, neconfirmarea la timp a comenzii)

deteriorările, distrugerile sau pierderile survenite pe timpul transportului până la destinatar

neplăcerile create de întreruperea accesului în magazin datorate furnizorului de servicii de internet (ISP)

conținutul sau natura site-urilor prin intermediul cărora un client ajunge în magazin


7. DATE CU CARACTER PERSONAL

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, dar si cerintelor GDPR in vigoare din 25 mai 2018, Sc Kornea Store Srl are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Sc Kornea Store Srl prelucrează date cu caracter personal, furnizate de client cum ar fi numele și prenumele, datele din cartea de identitate (numele, prenumele, adresa) și numărul de telefon, în scopul realizării contractului de prestări servicii încheiat cu societatea. Datele nu vor fi dezvăluite, excepție cazurile prevăzute de lege și regulamentul societății. Pe viitor, aceste date: numele și prenumele, adresa, numărul de telefon etc. permit menținerea legăturii dintre societate și client.

Refuzul dumneavoastră de a ne permite accesul la aceste date duce la nerealizarea colaborării între părți și imposibilitatea realizării scopului contractului de prestări servicii.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai în menținerea relației cu clientul societății.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, clientul se poate adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la conducerea societății pentru a rezolva amiabil eventualele neînțelegeri.

De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.


8. DISPOZIȚII FINALE

Ne rezervăm dreptul de a face orice modificări ale acestor Termeni și Condiții, precum și orice modificări asupra site-ului, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă a utilizatorilor.