Tricouri

    

Tricou - Pe vise nu se depune praful - fluturi

60,00 RON

Pe vise nu se depune praful!Esti visatoare? La fel si noi. Nu lasa pe altii sa te trezeasca din visul tau.La un moment dat sigur se va implini.Alege s..

quickview

Tricou - Iubitoare de pisici!

60,00 RON

Hellou iubitoare-o de pisici! Ti-am facut un tricou pe masura iubirii tale!Arata-ti afectiunea purtand un tricou plin de dragoste pisiceasca!Alege sa ..

quickview

Tricou - Luna REGILOR - alege luna!

70,00 RON

Spune-ne in descriere luna in care te-ai nascut si hai sa facem un tricou pe MASURA TA!Alege sa porti hainele personalizate si cu stil.Noi iti suntem ..

quickview

Tricou - Daca ai un vis... mandala

60,00 RON

Fata cu baloane!Daca ai un vis, prinde-l si nu-i mai da drumul niciodata...Alege sa porti hainele personalizate si cu stil.Noi iti suntem alaturi atat..

quickview

Tricou - Sofer de TIR!

60,00 RON

UN ADEVARAT sofer de TIR se vede de la distanta!Comanda-ti acest tricou pentru tine sau fa un CADOU pe masura!Alege sa porti hainele personalizate si ..

quickview

Tricou - Fa-ti bagajele, plecam in lume!

60,00 RON

Pregatita de vacanta si concedii?Vine vara si vremea frumoasa, pregateste-te sa pleci la drum cu un tricou pe masura!Alege sa porti hainele personaliz..

quickview

Tricou - Coffee ca n-o fi

60,00 RON

Un tricou pentru iubitoarele de cafea:C-o fi, ca n-o fi, nu uita ca atitudinea conteaza!Alege sa porti hainele personalizate si cu stil.Noi iti suntem..

quickview

Tricou - Coffee and my person

60,00 RON

Cafeaua te ajuta sa vezi lucrurile mai clar. Iti ofera o alta perspectiva. Asa ca nu iti neglija acest lux.Alege sa porti hainele personalizate si cu ..

quickview

Tricou - Baga-ti capul intr-o carte!

60,00 RON

Decat sa-ti bagi nasul in treburile altora, mai bine l-ai baga intr-o carte!Alege sa porti hainele personalizate si cu stil.Noi iti suntem alaturi ata..

quickview
Afişare 1 - 9 din 605 (68 pagini)